Over ons

Hans van Ooijen

Vanaf 2018 heb ik de vrijgevestigde praktijk Van Ooijen Coaching en Mediation (www.vanooijencoaching.com).

Ik heb ruim dertig jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en heb daarin de dynamiek in verschillende teams, structuren en omgevingen meegemaakt. Ik heb mij onder andere gespecialiseerd in coaching van mensen die veel stress in hun dagelijkse leven en werk ervaren en daardoor vast dreigen te lopen of zelfs een (dreigende) burn-out ervaren. Een praktische aanpak en werken aan de hand van inzichten, motivatie en vanuit eigen kracht staan voor mij centraal.

Ik heb mij hierbij vanuit mijn hart verder gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met (vermoeden van) autisme, die problemen ervaren in relaties, werk of studie. Als gecertificeerd autismecoach zet ik mij graag in om mensen te begeleiden zodat zij meer rust en minder stress en belasting ervaren, hun kwaliteiten beter kunnen inzetten en beter relaties kunnen aangaan en onderhouden.

Adrienne Dekker

Vanaf 2008 ben ik werkzaam in mijn vrijgevestigde praktijk Dekker Coaching & Counseling (www.dekkercoaching.com). Daarvoor heb in verschillende functies binnen de GGZ gewerkt. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende problematieken van psychosociale en psychiatrische aard. Ik heb mij onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met (vermoeden van) autisme, relatie- en werk gerelateerde problemen zoals burn-out.

Met name bij autisme heb ik mij veel beziggehouden met de relationele aspecten, onder andere door de begeleiding van partners en naaste familie daarbij te betrekken. Mijn drijfveer is om mensen die op een of andere manier zijn vastgelopen in het dagelijks leven weer verder te helpen om overzicht te krijgen en hen vaardigheden bij te brengen, waarmee zij zelf in staat zijn hun leven op een waardevolle manier te leiden.