Over ons

Adrienne


Tijdens mijn jarenlange werkzaamheid als hulpverlener heb ik gemerkt dat mensen soms in conflictsituaties terecht komen die maken dat ze niet verder kunnen, met alle gevolgen voor het dagelijks leven en hun welzijn. Mijn ervaring als relatie counselor maakte ook duidelijk dat, wanneer mensen hun conflicten met elkaar kunnen oplossen en naar de achterliggende oorzaken kunnen kijken, zij daar als individu en samen sterker uit kunnen komen. Mede hierdoor groeide mijn motivatie om de opleiding mediation te volgen.

Hans


Tijdens de vele jaren als leidinggevende bij verschillende bedrijven, maar ook binnen de verschillende verenigingen waar ik actief ben (geweest), kreeg ik te maken met conflictsituaties tussen mensen. Deze leidden vaak tot frustraties en leken onoplosbaar. Veelal wordt er gezocht naar pragmatische oplossingen, waarbij voorbij gegaan aan onderliggende aspecten van de conflicten. Vaak werd mijn hulp daarbij ingeroepen, omdat mijn manier van luisteren met aandacht en zonder oordeel vaak kon leiden tot voor partijen bevredigende en daardoor duurzame oplossingen. Hieruit is mijn motivatie ontstaan om de opleiding Mediation te gaan doen. Tijdens de basisopleiding heb ik besloten mij daarnaast verder te verdiepen in familie mediation, omdat de gevolgen van conflicten in de familiesfeer vaak zeer ingrijpend zijn in het leven van (jonge) mensen.

Wat drijft ons

Wij bieden mensen, die op welke manier dan ook met elkaar in en conflictsituatie verkeren, een veilige omgeving en de optimale structuur om samen tot een voor hen duurzame en bevredigende oplossing te kunnen komen.

Opleiding

Wij zijn beiden sinds 2017 MfN register mediator en daarnaast hebben wij ook de geaccrediteerde opleiding tot familie mediator met succes in 2017 voltooid.

Mediator code Adrienne M14206, KvK 24434210

Mediator code Hans M 14240,  KvK 70843910