Coaching

Voor wie?

Je bent (jong)volwassen en er liggen allerlei mogelijkheden voor je, echter…

Je merkt de laatste tijd dat het op je werk, in relaties en communicatie met anderen niet echt lekker gaat. Collega’s raken geïrriteerd, je partner/ ouders/ kinderen  reageren geprikkeld. Je hebt moeite om duidelijk te maken wat je wilt en grenzen te stellen, je trekt je liever terug dan dat je contacten aangaat, je dreigt het overzicht kwijt te raken en hebt moeite met veranderingen. Je omgeving en jij zelf stellen hoge eisen waardoor je overbelast raakt. Vermoeidheid maakt dat je slecht slaapt, je piekert en denkt soms negatief over jezelf en raakt je plezier in het leven langzaam kwijt.

Je denkt bij jezelf: Er moet iets gebeuren. Zo wil ik het niet langer. Het moet toch ook anders kunnen?

En je weet: Ik ben bereid dingen te leren en naar mezelf te kijken en veranderen. Maar hoe doe ik dat?

Waarom zouden wij jou kunnen helpen?

Ieder mens is uniek en elke situatie is anders. Uit ervaring weten wij dat het belangrijk is deze aspecten te onderkennen bij de zoektocht naar veranderingen in en verbetering van het leven. De zoektocht zullen wij gezamenlijk aangaan, omdat wij werken vanuit jouw eigen innerlijke kracht en competenties. Met onze aanpak bieden wij  jou passende handvatten in jouw situatie. Duidelijkheid, rust en structuur vormen kaders om tot positieve veranderingen in jouw leven te komen.

Als coach vertellen wij je niet wat je precies moet doen of laten, maar zullen wij je helpen om je problemen effectiever aan te pakken en je talenten te ontwikkelen  en kansen beter te benutten.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel jouw vraag via ons aanmeldformulier of stuur een berichtje via admin@dekkervanooijen.nl. Dan maken wij een afspraak voor een kennismaking of intake.