Over ons

Hans


Vanaf 2018 heb ik de vrijgevestigde praktijk Van Ooijen Mediation en Coaching.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, oorspronkelijk vanuit een financieel administratieve achtergrond. In de laatste 15 jaar heb ik in diverse leidinggevende functies gewerkt aan de opzet van organisatie- en teamstructuren bij grotere en kleine organisaties. Ik heb mij daarin met name ontwikkeld in de begeleiding en coaching van mensen bij het praktisch vormgeven van structuren in de aanpak van hun dagelijkse werkzaamheden. Inzicht, motivatie en werken vanuit de eigen kracht staan hierbij centraal. De dynamiek van werken in teamverband en het benutten van de optimale gezamenlijke krachten, blijken hierin veelal een onderschatte succesfactor te zijn.

Tevens is de praktijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Adrienne


Vanaf 2008 heb ik de vrijgevestigde praktijk Dekker Coaching en Mediation.

Ik heb mijn opleiding aan Hogeschool Utrecht gevolgd, richting MGZ GGZ. Daarna heb ik aan de Interactie Academie te Antwerpen een opleiding gevolgd tot systeemtheoretisch counselor met specialisatie partnerrelatie therapie en trauma hulpverlening.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het werken volgens ACT en Mindfulness.

Ik ben geregistreerd psychosociaal therapeut en systeemtheoretisch counselor.

Ik werk nauw samen met enkele vrijgevestigde psychiaters in de regio Delft.

Tevens neem ik ook deel aan de gespecialiseerde groep van de LVPW voor psychosociale begeleiding bij aandoeningen van de alvleesklier.

Als hulpverlener heb ik ruime ervaring opgedaan met het behandelen van personen met uiteenlopende psychische en psychosociale klachten.

Daarnaast werk ik reeds een aantal jaren als hulpverlener POH GGZ in een huisartsenpraktijk in Pijnacker.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging  LVPW (onder nr 767) en de RBCZ (nr 401186R)
Ik ben BIG geregistreerd sociaalpsychiatrisch verpleegkundige. Tevens is de praktijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (onder nr 24434210) en vrijgesteld van BTW.